To nye heste i træning

Der er sket ændringer på træningslisten hos René Kjær. To nye heste er kommet til stalden, hvor der også er taget afsked med en enkelt.

Femårige Ferrari Rosso (Prodigious) er den ene af to nye heste på Kjærgården. Den har senest været i træning hos Flemming Jensen i Aalborg.

»Den ejes af anpartsstalden Stald Mingus, som har haft hesten forbi Stutteri Laser, hvor den har holdt lidt ferie«, forklarer René Kjær.

»Nu har vi modtaget den, og den virker ikke langt fra at kunne gå ud i et rutineløb«, fortsætter hestens nye træner, der ikke har kørt den i løb.

Den et år ældre J C Royalty Boko (R C Royalty) er også ny hos Odense-træneren, der har modtaget hesten fra Skive-træneren Morten Juul.

»Den fik lidt ferie oppe fra Morten Juul efter at den havde haft en god sæson med flotte sejre«, kommenterer den firedobbelte danske mester.

»Hesten er hos os nu, da ejeren (Thorkild Lund – red.) er en god kunde hos os i forvejen med Patch Wibb«, synes René Kjær

»Vi skal prøve at gøre den klar til en start inden for overskuelig tid. De kan gøre sig gældende i både liga-løb og klasseløb«, mener René Kjær.

Til gengæld råder René Kjær ikke længere over tyskfødte Key Largo (1.11,5ak – 603.430 kroner), der har forladt Danmark.

»Den har stoppet karrieren og er gået hjem til opdrætteren i Tyskland for at nyde sit otium«, afrunder René Kjær.