Ny dragt til René Kjær: Udvider samarbejdet med Derby25

Ny dragt og nye farver. René Kjær og Derby25 udvider samarbejdet, så den succesfulde travkusk fremover skal køre i en grøn-hvid Derby25-dragt.

Derby25 og en af Danmarks mest vindende travkuske, René Kjær, intensiverer samarbejdet, så den succesfulde travkusk fremover skal køre i en grøn-hvid Derby25-dragt.

Siden Derby25 gik i luften i foråret 2019 har René Kjær været ambassadør for hestespilselskabet. Det har blandt andet betydet, at han ugentligt har leveret knivskarpe travanalyser i ’Kjærs Corner’ til Derby25’s kunder, og nu styrker de to parter så samarbejdet yderligere, når Derby25’s logo og grøn-hvide farver kommer til at pryde kuskens køredragt.

– Med det udvidede samarbejde med René Kjær understreger vi vores stærke engagement med hestesporten ved at få en af sportens største profiler knyttet endnu tættere på Derby25, og vi er glade for, at en så dygtig og positiv personlighed skal være med til at udvide vores synlighed ude på væddeløbsbanerne, siger Henrik Friis, direktør hos Derby25.

René Kjær udtrykker også stor tilfredshed med det udvidede samarbejde med Derby25, som udover en ny køredragt også indebærer en ny kørehjelm. På bagsiden af denne står der ’ Ich bin ein easy Reiter – auf Wiedersehen’, som henviser til en sang af spilselskabets reklamefigur Franzi25.

– Spil og hestesport hænger uløseligt sammen, og Derby25 gør et stort arbejde for at fremme hestesporten i Danmark, da alt overskuddet fra spillet hos dem går tilbage til hestesporten. Jeg er stolt over at være ambassadør for noget, som er med til at styrke den sport, jeg elsker. Derfor ser jeg også frem til at køre med Derby25’s logo på min dragt, siger René Kjær.

René Kjær lufter den nye Derby25-dragt for første gang, når han deltager i Musketerdagen på Skive Trav nu på søndag.

– Jeg glæder mig til at vise min nye dragt frem. Jeg har kørt i sorte-blå farver i ti år, så det er klart, at alle travelskere nok lige skal vænne sig til, at jeg nu kører i grøn-hvide farver. Men jeg synes, at dragten er enkel og pæn, og jeg ser frem til at blive Derby25-manden, slutter René Kjær.